Houtkliever kopen

Wilt u het kloven van hout moeiteloos maken en kostbare tijd besparen? Dat kan met een houtkliever! Bespaar uzelf zware inspanning en profiteer van een nauwkeurige en efficiënte manier om hout te verwerken. Ontdek de vele voordelen van een houtkliever kopen! Haal vandaag nog uw houtkloofmachine in huis en ervaar het gemak. Bekijk ons assortiment!

Canadese topkwaliteit

Unieke dubbele werking

Efficiënt houtkloven

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Wat onze klanten van onze producten vinden

R.Brouwer

5/5

Ik kloof al 16 jaar met dezelfde Split-Fire, al vele honderden kuubs haardhout geklooft zonder enige problemen. De dubbele werking levert veel voordeel op zeker gezien de snelle werking.

Bakker

5/5

De Split-Fire 3203 voldoet perfect aan onze eisen, betrouwbaar, sterk en efficient. Doordat de machine 2 zijdig klooft, kan er erg productief gewerkt worden.

Kortom, veel werk in weinig tijd. Fijne machine.

Kok

5/5

Split-Fire 3255, snel verkeer, makkelijke bediening snelle werking en krachtig.

De voordelen van een houtkliever kopen

Wat is een houtkliever?

Een houtkliever, ook wel houtsplijter genoemd, is een apparaat dat wordt gebruikt om houtblokken te splitsen tot kleinere en handzamere stukken hout. Het maakt gebruik van een krachtige motor en een splijtkruis om het hout te splijten. Hierdoor wordt het kloven van hout een stuk eenvoudiger en kost het minder tijd en energie dan wanneer u dit handmatig zou moeten doen.

Veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van een houtkliever

Hoewel houtklievers ontworpen zijn met veiligheid in gedachten, is het nog steeds belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Draag altijd beschermende kleding, zoals handschoenen en een veiligheidsbril. Zorg er ook voor dat de machine op een stevige ondergrond wordt geplaatst zodat de kliever stabiel staat.

Houtkliever kopen? Bekijk ons assortiment! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!