Houtkloofmachine

Waarom zou u nog langer tijd en energie verspillen aan het handmatig kloven van hout? Met een houtkloofmachine bespaart u kostbare tijd en vermindert u het risico op verwondingen. Het is onmisbaar gereedschap voor iedereen die met hout werkt. Investeer vandaag nog in een hoogwaardige houtkloofmachine bij Split Fire. Bekijk ons assortiment!

Canadese topkwaliteit

Unieke dubbele werking

Efficiënt houtkloven

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Wat onze klanten van onze producten vinden

R.Brouwer

5/5

Ik kloof al 16 jaar met dezelfde Split-Fire, al vele honderden kuubs haardhout geklooft zonder enige problemen. De dubbele werking levert veel voordeel op zeker gezien de snelle werking.

Bakker

5/5

De Split-Fire 3203 voldoet perfect aan onze eisen, betrouwbaar, sterk en efficient. Doordat de machine 2 zijdig klooft, kan er erg productief gewerkt worden.

Kortom, veel werk in weinig tijd. Fijne machine.

Kok

5/5

Split-Fire 3255, snel verkeer, makkelijke bediening snelle werking en krachtig.

Een houtkloofmachine: wat is het?

Een houtkloofmachine, ook wel bekend als een houtsplijter, is een machine dat is ontworpen om houtblokken te splijten. Een houtklover maakt gebruik van krachtige hydraulica, een motor of een handmatig aangedreven mechanisme om het hout te kloven. Met een houtkloofmachine kunt u grote houtblokken snel en efficiënt in kleinere stukken verdelen.

Verschillende soorten houtkloofmachines

Er zijn verschillende soorten houtkloofmachines verkrijgbaar, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. Bij Split Fire verkopen wij de volgende houtkloofmachines:

Tips voor het gebruik van een houtkloofmachine

Bent u op zoek naar een houtkloofmachine? Bekijk ons assortiment! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!