Houtkloofmachines, rechtstreeks uit Canada

Bij Split-Fire zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige houtkloofmachines die uw houtverwerking naar een hoger niveau tillen. Ons verhaal begint aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, waar we ons als trotse importeur hebben verbonden met het Canadese merk Split-Fire.

Snelle levering door heel Europa

Ruime voorraad aanwezig

Betrouwbaar dealer netwerk

Eigen bezorgservice

Onze missie

Onze missie is eenvoudig: de kracht en efficiëntie van onze houtkloofmachines overbrengen naar de Europese markt. We geloven dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan, en daarom selecteren we zorgvuldig elk model in ons assortiment om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen.

Als exclusieve importeur van Splitfire in Europa bieden we een uitgebreide selectie van houtkloofmachines die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een particuliere houtverwerker bent of een professionele houtbewerker, onze machines zijn gebouwd om het werk te vergemakkelijken en de productiviteit te verhogen.

Ontdek vandaag nog de kracht en prestaties van Splitfire houtkloofmachines. Samen kunnen we uw houtverwerkingservaring optimaliseren en projecten naar nieuwe hoogten tillen. Bij Splitfire Europa staan we klaar om u te voorzien van de beste houtkloofoplossingen die Canada te bieden heeft.