Support

Bij Splitfire Houtkloofmachines vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u het maximale uit uw houtkloofmachine kunt halen. Mocht u vragen hebben of tegen problemen aanlopen, dan staan we voor u klaar.

Neem bij klachten of vragen contact met ons op via [email protected]. We streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen.

Veelgestelde vragen

  1. Hoe onderhoud ik mijn houtkloofmachine? Het regelmatig schoonmaken en smeren van de machine verlengt de levensduur. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor gedetailleerde instructies.

  2. Kan ik alle houtsoorten kloven met mijn machine? Onze machines zijn ontworpen om een breed scala aan houtsoorten te kloven, maar bij extreem harde houtsoorten adviseren we voorzichtigheid.

  3. De machine start niet, wat nu? Controleer eerst of de machine goed is aangesloten en of er voldoende brandstof in zit. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met onze supportafdeling.

  4. Hoe vaak moet ik de hydraulische olie vervangen? Wij adviseren de hydraulische olie ten minste één keer per jaar te vervangen, of vaker bij intensief gebruik.

  5. Zijn er reserveonderdelen beschikbaar voor mijn houtkloofmachine? Ja, wij hebben een assortiment reserveonderdelen beschikbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet terug in deze lijst? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.