Houtkloofmachine kopen

Bent u het zat om urenlang houtblokken met een bijl te splijten? Wilt u een efficiënte en tijdbesparende oplossing voor het splijten van hout? Een houtkloofmachine is dé perfecte oplossing. U kunt moeiteloos grote hoeveelheden hout splijten met een kloofmachine. Houtkloofmachine kopen? Dan bent u bij Split Fire aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment!

Canadese topkwaliteit

Unieke dubbele werking

Efficiënt houtkloven

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Wat onze klanten van onze producten vinden

R.Brouwer

5/5

Ik kloof al 16 jaar met dezelfde Split-Fire, al vele honderden kuubs haardhout geklooft zonder enige problemen. De dubbele werking levert veel voordeel op zeker gezien de snelle werking.

Bakker

5/5

De Split-Fire 3203 voldoet perfect aan onze eisen, betrouwbaar, sterk en efficient. Doordat de machine 2 zijdig klooft, kan er erg productief gewerkt worden.

Kortom, veel werk in weinig tijd. Fijne machine.

Kok

5/5

Split-Fire 3255, snel verkeer, makkelijke bediening snelle werking en krachtig.

De voordelen van een houtkloofmachine

Of u nu kleine stukken hout nodig heeft voor de open haard of grote stammen wilt kloven, er is altijd een geschikte houtkloofmachine te vinden. Investeer vandaag nog in een houtkloofmachine en ervaar zelf de voordelen!

Verschillende soorten houtkloofmachines

Bij het kopen van een houtkloofmachine is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten houtklovers verkrijgbaar zijn. Het is goed om de verschillende opties te overwegen en te bepalen welk model het beste past bij uw behoeften. Wij verkopen de volgende drie modellen: driepunt modellen, zelf aangedreven modellen en shovel/schranklader modellen.

Driepunt houtkloofmachines worden aan de achterkant van een tractor bevestigd en gebruiken de trekkracht van de tractor om houtblokken te kloven. Zelf aangedreven houtkloofmachines hebben een eigen verbrandingsmotor (benzine of diesel). Shovel houtkloofmachines worden op de laadschop van een wiellader of graafmachine gemonteerd. Ze zijn krachtig en geschikt voor grootschalige houtverwerking.

Houtkloofmachine kopen: waar moet u rekening mee houden?

Wilt u een kloofmachine kopen? Goede keuze! Er zijn enkele belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een houtklover:

Houtkloofmachine kopen? Bekijk ons assortiment! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!